BihorNews l-a contactat pe doctorul Florian Bodog, senator PSD de Bihor, pentru o scurtă discuție referitoare la noile măsuri de relaxare impuse de ministrul Sănătății în contextul în care Europa întreagă se pregătește de o nouă explozie de infectări! Iată ce ne-a declarat doctorul Bodog:

USR-istul Vlad Voiculescu contrazice datele oficiale ale Guvernului privind scăderea infectării în București sub 3%. El știe că “(virusul) este răspândit. Nu cred că este sub 3 la mie în acest moment, în realitate”. De unde știe? Își justifică afirmația susținând că nu se testează cât trebuie. Adică el, în calitate de ministru, știe că nu se testează cât trebuie! Tocmai asta este obligația lui ca ministru al Sănătății! Să rezolve urgent inclusiv problema testării populației, asupra căreia PSD a atras atenția în nenumărate rânduri.

Testarea extinsă rămâne în continuare principalul instrument de luptă în pandemie, în condițiile în care vor mai trece luni bune până la imunizarea populației, mai ales în condițiile în care Guvernul PNL-USR+UDMR gestionează prost campania de vaccinare.

Rătăciți în campania de vaccinare, miniștrii Guvernului au uitat cu totul de campania de testare! Așa am ajuns să nu avem nici vaccin suficient, dar nici nu testăm cât ar trebui!

În loc să crească capacitatea de testare, mai ales în perspectiva deschiderii școlilor, în România s-a diminuat dramatic numărul zilnic de teste efectuate.

Vlad Voiculescu trebuie să plece! Orice zi în care acest iresponsabil rămâne ministru al Sănătății produce grave prejudicii pentru viața și sănătatea românilor, a încheiat Florian Bodog.

Articolul precedentDe ce cred britanicii că România este o destinaţie mai bună pentru vacanţele din pandemie decât Seychelles
Articolul următorPrincipalul consilier medical din Franţa: noile tulpini echivaleză cu o nouă pandemie