Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat că fostul preşedinte al formaţiunii, Cătălin Drulă ar fi un premier foarte bun, mai bun decât Ilie Bolojan, el arătând că l-a văzut în acţiune. ”Noi vrem să facem un guvern de centru-dreapta. O să vedem pe 2 decembrie, după alegerile parlamentare, cum arată majoritatea”, a mai spus Moşteanu.

”Noi vrem să facem un guvern de centru-dreapta. O să vedem pe 2 decembrie, după alegerile parlamentare, cum arată majoritatea, pentru că se face pe locuri în Parlament, aritmetică foarte simplă”, a spus în emisiunea România Politică de la Prima News deputatul PNL Ionuţ Moşteanu. 

El a precizat că pe 2 decembrie vor vedea cum arată structura Parlamentului.

”Dorinţa noastră este să facem o guvernare de centru dreapta. Preşedinta Elena Lasconi a spus acelaşi lucru, că vrea să numească un premier reformist, curajos, de dreapta. A dat şi un nume de la PNL, domnul Bolojan. Drulă ar fi un premier foarte bun, mai bun decât Bolojan, l-am văzut în acţiune”, a completat Moşteanu. (sursa)

Articolul precedentSondaj USR – Intenţii de vot la prezidenţiale Ciolacu – 23,4%, George Simion – 19,8%, Geoană – 17,2% / Parlamentare – PSD – 28,2%, AUR – 22,7%, USR – 19,5%
Articolul următorCroația, Slovacia și România sunt cele trei state din Europa Centrală și de Est care au atras cele mai multe fonduri alocate prin Mecanismul de Redresare și Reziliență al Comisiei Europene