Vot covârșitor pentru excluderea lui Ludovic Orban din PNL: 31 de voturi din 35 prezenți. (2 voturi nule, 2 îimpotriva excluderii). Decizia finală va fi luată de Consiliul Național al partidului.

Ora 11.31: Ludovic Orban a cerut demisia întregii conduceri a PNL, în frunte cu Florin Cîțu, potrivit surselor G4Media.

Ora 11.45: Florin Roman, vicepreședintele PNL, l-a criticat dur pe Ludovic Orban și i-a reproșat că a acceptat mulți PSD-iști în partid. ”Spuneați că soții sau soțiile unora din ALDE trebuie pastrati. Ce faceți e grobian acum. PNL v-a susținut mereu. Daca erati ok cu președintele, aici faceati curat in casa, ii umpleati si butelia. Ați ajuns PM cu voturile PSD. A doua înscăunare, tot cu voturile PSD. Am fost martor la discuțiile cu dvs și Ciolacu.

Ora 11.53: Dan Vîlceanu către Ludovic Orban: ”Ați încălcat statutul și codul etic. În integralitate codul mai ales. Trebuia să fiți exclus mai demult. V-ați făcut colegii slugi, aveti o obsesie. L-ați exclus pe Cataramp, care făcuse 15% din cât ați făcut dvs”.

Ora 11.55: Ludovic Orban către Florin Cîțu: ”Nu ești în stare să conduci nici o scară de bloc. În curând nu va mai fi premier și nici președinte al partidului”

Ora 12.00: Ludovic Orban a ieșit din ședința BEX și face declarații:

  • Sunt victima unei echipe demolatoare care a cerut excluderea mea din PNL. Sunt onorat, pentru că demonstrează clar că nu am nici o legătură cu nenorocirile făcute de Klaus Iohannis și gașca demolatoare după data de 1 iunie
  • Drepturile și libertățile membrilor PNL sunt încălcate de această gașcă demolatoare care a făcut praf partidul. (sursa: g4media.ro)
Articolul precedentImpozitul progresiv comunist nu trece pe aici! Trece prin UE și prin America…
Articolul următorHoțul neprins… e fraier de Black Friday