Astăzi e Vinerea Neagră de România, cunoscută și Blec Fraier, această „sărbătoare” minunată a societății de consum, organizată cu vreo 2 săptămâni în avans față de varianta originală din Occident. Că așa le place comercianților mioritici: să fure startul și nu numai – scrie printreranduri.net.

Este ziua mult așteptată când comercianții “inteligenți și educați”, unii cu legături în străinătate, îi iau de fraieri pe clienții lor, sperând să le vândă mult, pe bază de reduceri imaginare.

Spun asta pentru că, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat că, ieri, în prima zi de activitate, „Comandamentul Special Black Friday” a amendat deja cu 275.000 de lei nu mai puțin de 11 operatori economici – dintre cei mai mari de pe piață – care prezentau pe site-urile lor promoții „speciale” și reduci false. Comercianții au spus că a fost vorba de „prețuri greșite”. De fapt, erau niște țepe, minciuni, înșelăciuni, hoții.

Cu ocazia discuțiilor cu ANPC, reprezentanţii unei companii amendate au și recunoscut că „ei nu pot fi corecți într-o piață în care nimeni nu e”! Gura păcătosului adevăr grăiește, iar hoțul neprins rămâne negustor cinstit!

Și voi mai credeți că doar la stat se fură și în privat se lucrează cinstit și corect? Bună dimineața! Sper să nu luați vreo țeapă în stil românesc!

sursa: printreranduri.net

Articolul precedentVot masiv pentru excluderea lui Ludovic Orban din PNL, decizia finală va fi luată de Consiliul Național al partidului. ”Sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare”
Articolul următorPedeliștii preiau încet tot peneleul? Discută despre o fuziune prin absorbție cu PMP, partidul lui Băsescu și Udrea. Diaconescu neagă