timesnewroman.ro: În prag de minivacanţă, o veste care ne taie tot cheful! Contrar aşteptărilor unei naţiuni întregi, interpretul Smiley n-a reuşit să adune suficienţi bani de pe urma nunţii sale cu Gina Pistol ca să se retragă pe o insulă tropicală şi va fi nevoit să îşi ducă mai departe cariera artistică. Cel mai probabil, acesta îşi va permite doar o pauză de câteva luni înainte să se apuce din nou de cântat.

“Bietul de el a făcut tot posibilul, chiar s-a chinuit, s-a îmbrăcat ca un hobo din gară ca să stârnească mila invitaţilor, a pus pe masă numai sarmale la caserolă de la raftul cu reduceri din Lidl… Tot posibilul, vă spun! Dar csf, e criză, nu mai vine nici Esca cu cine ştie ce dar la nuntă în zilele noastre. Să zicem merci că ia şi pauza asta de la cântat”, spune Marcel, un apropiat al lui Smiley care a făcut şi el tot posibilul, dar degeaba.

Până în prezent, circa 700.000 de români au semnat petiţia online “Să le batem obrazul invitaţilor de la nunta lui Smiley”, găzduită de o cunoscută platformă social media. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.