Așa cum Bihor News scria acum trei zile, conform surselor noastre, una dintre cele mai mari firme din parcul industrial și-ar fi anunțat deja angajații că urmează să concedieze mai multe sute dintre ei. Motivul invocat de firmă ar fi legat de pierderea unui client extern important.

Profit.ro informează azi că gigantul canadian Celestica, unul dintre cei mai mari furnizori IT la nivel global, declanșează un val de concedieri în România.

Grupul canadian Celestica International, furnizor de componente aferente echipamentelor electronice pentru giganți precum Alcatel, HP, Honeywell sau NEC, declanșează un val de concedieri în România, conform informațiilor Profit.ro. Anterior, compania a extins capacitatea de producție și zona de birouri ale fabricii din Borș, județul Bihor, și a transferat periodic milioane de dolari către filiala din România.

Acum, însă, se trece la concedieri, operațiune argumentată, într-un mesaj transmis de companie către Profit.ro prin faptul că restructurarea angajaților este necesară pentru o aliniere mai bună a operațiunilor din Oradea la nivelul actual de venituri. Persoanele care urmează să fie disponibilizate vor primi salarii compensatorii, încercându-se și o redistribuire, unde este posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.