Procurorii îi anchetează pe Tătaru și Timofticiuc după ce au luat ilegal un apartament de la stat în care locuiesc împreună, conform curentul.info.

Surse judiciare au declarat pentru Q Magazine că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cercetează în aceste zile situația locativă a patru persoane din conducerea ministerului Sănătății.

Pentru că deține două proprietăți în București, ministrul Tătaru nu poate beneficia de locuință de serviciu așa că l-a pus pe secretarul general adjunct al MS, Codrin Lungu, originar din Bacău, să solicite o locuință de la RAAPPS pe care acesta a pus-o la dispoziția actualului ministru, care a locuit luni de zile în același apartament cu Lucian Timofticiuc, cumătrul său numit recent la conducerea Antibiotice Iași. Lucian Timofticiuc a fost amendat de un procuror pentru implicarea într-un dosar de șantaj de presă, iar mai recent, o instanță l-a condamnat la plata unor daune de 41.000 de euro către un grup de firme pe care le-a acuzat de mai multe nereguli – în mod nefondat, după cum au stabilit judecătorii. (sursa)

Conform unor surse ale presei centrale, Timofticiuc ar fi demisionat deja. Este timpul ca și ministrul Tătaru să facă același lucru.

Jurnalista Nora Noapte de la Q Magazine a descoperit că Lucian Timofticiuc și Tătaru au scos din minister documente cu caracter de serviciu care nu pot părăsi sediul instituției. Citește pe larg în Qmagazine.

Articolul precedentOPINIE. Sistemul medical românesc are nevoie de oameni cu inimă, nu de pungași!
Articolul următorCare este semnificația Rusaliilor