Primul ministru Orban spune că țara sa va fi în măsură să declare victoria împotriva pandemiei până la primăvară. Conform acestuia, primele transporturi de vaccin vor ajunge în Ungaria în decembrie sau iaunuarie.

Orban a mai spus că Ungaria se află în discuții și cu China sau Rusia și va avea acces la două sau trei tipuri de vaccinuri la începutul anului viitor, conform Reuters, citat de Politico. Totuși, precizează sursa, până în prezent niciun vaccin nu a fost aprobat clinic.

Într-un interviu la radio, Orban a mai spus că Ungaria dispune de suficiente paturi de spital și de ventilatoare pentru cazurile de covid, iar cheia victoriei, în opinia sa, stă în respectarea regulilor și purtarea măștii de protecție.

Ungaria nu a impus restricții privind evenimentele în masă, școlile și magazinele funcționând normal pe durata pandemiei. Inclusiv meciurile de fotbal s-au desfășurat în condiții normale. (sursa)

Articolul precedentPNL dă vina pe Comisia Europeană pentru că cel mai scump pod din istoria României nu va putea fi folosit
Articolul următorLudovic Orban, vești proaste. Când ar putea ajunge un vaccin anti-COVID în România