Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat miercuri seară, 10 august, după un scandal cu focuri de armă aseară, lângă București, pe o stradă din Popești-Leordeni.

Mai mulți tineri s-au luat la ceartă, iar unul dintre aceștia ar fi scos un pistol și ar fi tras spre băiatul de 19 ani.

Agresorii s-au urcat în mașini și au dispărut.

Un martor a sunat imediat la 112 iar mașinile au fost date în urmărire. Tânărul împușcat a ajuns la spital unde a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au identificat pe 2 dintre agresori și îi caută să îi ducă la audieri.

Anunțul Poliției

În această seară, în jurul orei 21:55, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Popești-Leordeni, ar fi avut loc un incident între mai mulți tineri, care s-ar fi deplasat cu 2 autovehicule și că s-ar fi tras cu pistolul.

Polițiștii orașului Popești-Leordeni s-au deplasat imediat la fața locului, însă acolo nu au mai găsit persoanele implicate, context în care au efectuat verificări și investigații.

În cadrul activităților s-a relaționat cu polițiștii din cadrul DGPMB, iar, la scurt timp, persoana vătămată, respectiv un bărbat, în vârstă de 19 ani, a fost depistat în municipiul București, în timp ce se deplasa cu un autoturism.

Bărbatul prezenta leziuni traumatice, ulterior fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoana în cauză nu a rămas internată în spital.

În cauză, polițiștii au identificat 2 dintre posibilii agresori și efectuează activități pentru depistarea acestora.

De asemenea, investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt și de drept, pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.