Un şofer român din Marea Britanie a transmis un mesaj extrem de puternic pe TikTok pentru românii plecaţi în străinătate, care visează la un trai mai bun, dar care în realitate văd cum trec anii pe lângă ei şi nu mai au timp pentru nimic.

Liviu Minea s-a filmat cu ochii în lacrimi povestind pe fundal despre adevărata situaţie cu care se confruntă românii din afară. Deşi vin pentru câteva luni, ajung să nu mai plece cu anii în speranţa că vor avea parte de o viaţă mai bună.

@minealiviu

#Ai grija Doamne de noi 🙏

♬ sunet original – Bogdan

„Viaţa în străinătate? Viaţa în străinătate e foarte multă muncă, mă. Pleci noaptea, dimineaţa e noapte, te întorci seara, e noapte. Şi munceşti, munceşti să îţi asiguri un trai mai bun, un trai mai bun familiei tale. Şi viaţa asta de zi cu zi că altceva, nici nu mai ai timp nici de tine. Te duci, te întorci, şi orele se duc, anii se duc. Parcă mai ieri ziceam: băi, vin să stau trei luni de zile să adun un ban şi au trecut zece ani. Ce să faci, mă?”, a fost mesajul lui Liviu Minea în postarea de pe TikTok.

Iar oamenii au reacţionat. Clipul video a fost postat la sfârșitul anului trecut și a adunat aproape 800.000 de vizualizări şi a fost apreciat de aproape 90.000 de oameni. Ulterior el a fost postat și distribuit și pe Facebook de românii plecați afară. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.