Despre starea de sănătate a regelui Charles s-a vorbit intens la scurt timp după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a. Acum, însă, un fost secretar de presă de-al acestuia a dezvăluit care este ritualul lui dimineața.

Charles, fiul reginei Elisabeta a II-a, a fost încoronat rege la vârsta de 73 de ani, imediat după moartea suveranei. Vârsta înaintată a acestuia i-a determinat pe mulți oameni să vorbească, însă, despre starea de sănătate a acestuia, iar acum un fost secretar de-al acestuia a dezvăluit că obișnuiește să ia un mic dejun copios, iar în fiecare dimineață consumă o băutură despre care se spune că reduce riscul de cancer, protejează inima și sporește longevitatea.

Potrivit nutriționistului de la Lifesum, Signe Svanfeldt, regele Charles obișnuiește să bea în fiecare dimineață o băutură caldă, care contribuie la menținerea sănătății inimii și la normalizarea tensiunii arteriale.

Mai exact, el consumă dimineața o ceașcă de ceai Darjeeling, un tip de ceai negru și un pahar de suc de fructe.

”Ceaiul Darjeeling are numeroase beneficii pentru sănătate grație proprietăților antioxidante și, în plus, este o sursă bogată de vitamine și polifenoli, fapt pentru care normalizează tensiunea arterială, reduce inflamațiile și contribuie la menținerea sănătății inimii.”, a declarat nutriționistul, potrivit Mirror.

Ceaiul Darjeeling conține, printre altele și quercetină, un compus asociat cu reducerea riscului de ateroscleroză. Totodată, flavonoidele ajută la reducerea hipertensiunii, a inflamațiilor, a dibartului și a bolilor vasculare.

De asemenea, regele Charles este cunoscut pentru faptul că obișnuiește să bea un pahar cu suc din fructe, care-i asigură necesarul de vitamine, minerale și fibre. Totodată, grație aportului de nutrienți, acesta ajută la ameliorarea unor probleme de sănătate, precum cele digestive și ajută, de asemenea, la întărirea sistemului imunitar. (sursa)

Articolul precedentSalariaţii care vor avea parte de o minivacanţă de patru zile în ianuarie
Articolul următorGreșeli frecvente în îngrijirea părului. Reguli pe care ar trebui să le urmezi dacă ai păr fragil sau gras