• Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu – localitate de care aparține Vama Veche – îi recomandă lui Florin Cîţu să renunţe la ideea de a petrece o noapte în Vama Veche.
  • Nemulțumit de alocarea a numai 25.000 de lei de la CJ Constanța, edilul îi transmite premierului „să se reorienteze spre Ciocârlia sau Aliman”, pentru că aceste localități „îşi permit pâine şi sare din bani publici”.
  • Pe 1 Mai, premierul le-a promis tinerilor aflați în Vama Veche că se vor vedea în această vară pe plajă.

Primarul comunei Limanu vorbește de „răzbunare politică” și „decont electoral”, precizând că suma de 25.000 de lei primită de Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni reprezintă „două salarii de președinte de consiliu județean”.

„Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Județean Constanța! Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), cu peste 7.000 de locuitori și implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat că două salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente! Este aceasta o Românie normală? Este asta o dovadă de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!”, mai spune Daniel Georgescu, primar din partea PSD.

„Suntem conștienți că este doar o răfuială politică, o metodă din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci când vor să demonstreze o poziție de forță! Alocarea bugetară demonstrează clar că toate primariile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localităților sau programele aflate în derulare. În schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comună întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a două salarii încasate de șeful județului!”, se mai arată în comunicatul Primăriei Limanu.

Georgescu adaugă: „Nu o sa înțeleg niciodată de ce, pentru anumite personaje, orgoliul politic este mai puternic decât interesul unei comunități. Dar, cu asemenea dovezi de management „performant”, PNL demonstrează clar cine a rămas repetent la fair-play”.

„Oamenii înțeleg mult mai bine realitatea de zi cu zi decât se crede din birourile Consiliului Județean Constanța. Și vor taxa aceasta lipsă de respect la adresa lor. Veți ajunge sa decontați rezultatele acestor răfuieli, cu vârf și-ndesat! Un trai decent nu trebuie condiționat de sigle de partid! Contează prioritățile unei comunități, nevoile oamenilor și un management public corect și eficient! Dar, discutam despre principii pe care managerii PNL fie le-au uitat din momentul în care au preluat conducerea județului, fie nu le-au cunoscut niciodată. Avem viziuni diferite și acest lucru este evident!”, mai arată sursa citată.

„Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități, premiate de managerii PNL Constanța cu alocări financiare record!”, mai spune Daniel Georgescu. (sursa)

Articolul precedentOamenii de ştiinţă au descoperit câtă cafea poţi consuma pentru a trăi mai mult şi a fi ferit de bolile de inimă
Articolul următorAnaliză REI – Guvernul RENUNȚĂ la investiții de peste 1 miliard de euro, 10.000 noi locuri de muncă și taxe de 300 de milioane de euro!