Oradea.ro ar fi trebuit să fie portalul de informații oficiale și veridice al Primăriei. În ultimul timp s-a transformat însă într-o tribună de propagandă a edililor. A ajuns un site al minciunilor “oficiale” ale Primăriei Oradea!
Să vă dăm cel mai recent exemplu.

Joi, 19 noiembrie, portalul anunța triumfalist că “s-au finalizat asfaltarea pe strada Sovata și amenajarea celor 120 de parcări de domiciliu”.

Marea majoritate a orădenilor ar fi crezut această informație, mizând pe corectitudinea autorităților publice și pe obligația lor de a comunica adevărul. Nu e cazul! Pentru că realitatea contrazice anunțul Primăriei!


Pe teren, lucrurile stau în felul următor: Strada Sovata a fost asfaltată doar pe jumătate, de la Podul Carol (magazinul Profi) în stânga până la Liceul Ortodox (fosta Școală Generală 17). Cealaltă jumătate a străzii – de la Podul Carol la dreapta până la Podul Decebal (fostul restaurant Vandana) – a rămas însă în aceeași stare deplorabilă. Cu denivelări care îți rup mașina, cu un mozaic de peticeli și cârpeli.

Desigur, comunicatul Primăriei a uitat să menționeze acest aspect important, încercând să ascundă realitatea de ochii orădenilor. Titlul lasă să se înțeleagă că toată strada Sovata a fost asfaltată. Nici vorbă! Biroul de presă a instituției a mințit prin omisiune. Acesta este adevărul!

Primăria Oradea avea obligația să arate situația completă și nu doar partea convenabilă Primăriei. După o asemenea minciună, data viitoare, oare cine îi va mai crede pe propagandiștii plătiți din bani publici?

Articolul precedentDe la cititori: USR = URSS?
Articolul următorPână la urmă, câte locuri la ATI avem? Cronologia săptămânală a paturilor de la Terapie Intensivă