Patru angajați ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce ar fi participat, ca agenți de pază, la nunta interpretului de muzică de petrecere Florin Salam.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), citate de Gândul.info, la aproximativ două săptămâni de la eveniment, ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) ar fi întocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la minister. În raport se menționează că patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenți de pază, la petrecerea de nuntă a cântărețului Florin Stoian, zis Salam sau Fermecătorul.

Se pare că ofițerii de informații i-ar fi văzut pe cei patru în imaginile difuzate de instituțiile de presă care au relatat de la nunta lui Florin Salam și ar fi întocmit un raport care fost prezentat conducerii MAI.

Agenții SAS ar fi fost deja chemați la raport și ar fi cercetați disciplinar.

Reacția Poliției Capitalei: A fost dispuse verificări prin Serviciul Control Intern

”Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la faptul că ”Patru mascați de la Poliția Capitalei, sunt cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi”, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern.

La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, a transmis marți, 14 iunie, Poliția Capitalei.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un club de lux din Mamaia.

La petrecere au fost prezenți sute de oameni, în special din mediul artistic, dar și oameni de afaceri și lideri ai lumii interlope, între care și Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru. (sursa)

Articolul precedentCum îți poți salva economiile de inflație. Economiștii nu recomandă cumpărarea de imobiliare în această perioadă
Articolul următorMarcel Ciolacu: Trebuie să impozităm capitalul. Noi de 30 de ani impozităm munca