Exclusiv antena3.ro.

Un tânăr din Sânmartin a fost amenințat cu arma și bătut de un bodyguard de la firma de pază din Oradea cu care avusese contract. Se pare că agenții au continuat să ii ceară bani chiar și după ce contractul fost reziliat. Când tânărul a refuzat să mai plătească taxa de protecție a fost bătut chiar în propria casă de unul dintre agenții de pază.

Camerele de supraveghere montate în locuința tânărului au surprins momentul în care un individ intră în casă, îl amenință cu pistolul și îl lovește.

Victima spune că este vorba de un angajat al unei firme de pază din Oradea, cu care avea contract pentru servicii de pază pentru un parc de dezmembrări auto pe care îl deține. Factură lunară era de 150 de lei pe luna, dar se pare că agenții îi cereau mereu 300 lei. 

După ce contractul a fost reziliat, în urmă cu 3 luni, agenții au continuat să vină și să îi ceară bani și să îl amenințe. Tânărul susține că i-a fost frică să îi reclame mai devreme.

Acesta spune că a sunat la 112, a depus o plângere la poliție și s-au declanșat deja cercetări în acest caz. În cursul zilei de luni acesta a fost și la medicină legală pentru a fi evaluat și a obține un certificat de medicină legală care să ateste că a fost bătut. (sursa)

Articolul precedentValeriu Gheorghița: Niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit banii de două luni. Responsabil de plăti e Ministerul Sănătății
Articolul următorUltimatum pentru Oros și Cîțu! Fermierii se pregătesc de proteste