Nu e destul că personalul medical din toată țara, mai ales cei din prima linie a luptei împotriva covid sunt trecuți de pragul de epuizare. Nu e destul că actuala guvernare nu le asigură materiale de protecție, sau medicamente. Nu e destul că nu sunt destui… Acum, liderii PNL vor să-i și sancționeze.

Pe modelul lui Ludovic Orban, care spune că bolnavii sunt de vină! Că doar nu o fi peneleul…

Conform unor surse locale, Raul Pătrașcu, directorul numit de PNL în fruntea Spitalului județean Timișoara, s-a pus pe sancționat. Astfel, spun angajații, acesta vrea acum să-i pedepsească pe toți cei care lucrează în secțiile cu mai mult de 4 persoane infectate! Indiferent de secție, indiferent de numărul cadrelor care lucrează acolo, indiferent de numărul de pacienți internați pe secție. 

Directorului penelist i-a intrat numărul 4 în cap, număr care, ce coincidență, corespunde și notei pe care o merită pentru activitatea sa! Pedeapsa ar trebui să înceapă cu el însuși.

Pentru că, ne atenționează cei de la Timișoara, Raul Pătrașcu este politrucul penelist care a transformat singurul spital de politraumă din vestul țării, în care funcționează și secția de mari arși, în spital covid. Singurul! 

Absurdul, sub regimul PNL, atinge cote maxime. Și încă nu au toată puterea. Dar sunt aproape…

Articolul precedentPolonia e prima țară europeană ce dublează salariile personalului medical care îngrijește pacienți Covid
Articolul următorFostul Episcop-vicar al Oradiei, internat de urgență la Cluj!