timesnewroman.ro: O cercetare făcută pe mai multe țări europene în rândul turiștilor care fac minim trei concedii pe an a scos la iveală o serie de rezultate care aduc mândrie și țării noastre. Astfel, Oradea a fost desemnată destinația de turism numărul 1 pentru cei care vor să tragă un pui de somn.

„Orașul vestic din România oferă o panoramă liniștitoare de la geamurile hotelurilor din zonă, locuri de plimbat agale și acea plictiseală de tip spleen englezesc, toate acestea favorizând un somn lung și odihnitor”, se arată în studiu finanțat de Comisia Europeană.

„Da, am fost de multe ori la Oradea ca să dorm”, spune Ion Decebal, un turist din România. „Ajută și că în preajmă sunt diverse stațiuni cu apă termală, care te moleșesc înainte și nici să bei o bere nu mai ai chef. De fiecare dată când merg în Oradea dorm cel puțin 14 ore pe zi”. (sursa)

Articolul precedentCum să combini exercițiile fizice ușoare și relaxarea: Ce este ”cozy cardio”, trendul de fitness apărut pe rețelele de socializare
Articolul următorPrima simulare a Evaluării Naționale care va fi corectată digital începe luni. Cum funcționează scanerele (VIDEO)