timesnewroman.ro: Uimit de prețul imens, de peste 1 milion de dolari, cu care s-a dat la o licitație o rochie de seară purtată de prințesa Diana, Rareș Bogdan a decis să-și încerce și el norocul. Europarlamentarul PNL a anunțat că-și scoate la licitație nu mai puțin de 20 de rochii de seară.

„Doar 20, că de restul 140 nu se știe când mai am nevoie”, a explicat Rareș Bogdan. „Sunt totuși la Bruxelles, un oraș în care nu se știe niciodată când un bărbat are nevoie de o rochie de seară spectaculoasă. E plin în Bruxelles de evenimente în care nu ești primit dacă nu ești îmbrăcat într-o rochie care să atragă priviri. Și, fără falsă modestie, nu sunt refuzat la niciunul.”

Rareș Bogdan își vede însă locul și e conștient că nu va putea obține pe nicio rochie o sumă de peste 1 milion de dolari, așa cum s-a întâmplat în cazul rochiei prințesei Diana. „Nu mă aștept să mă îmbogățesc de pe urma vânzării acestor rochii, dar măcar banii de dat la colindători sigur îi scot”, a apreciat europarlamentarul român. (sursa)

Articolul precedentGuvernul Ciolacu a crescut pragul pentru pensionarii care beneficiază de medicamente compensate cu 90%
Articolul următorCoduri galben și portocaliu de vreme rea în Bihor!