Dacian Palladi. Poate că va unifica municipalitatea orădeană spitalele din Oradea, poate că va vopsi multi-color fațadele unora dintre spitalele din Oradea, dar vă spun că spațiile comune interiore ale Județeanului (ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea) arată groaznic.

Podea și pereți murdari, neîngrijiți, geamuri nespălate, mobilier în stare deplorabilă, și o evidentă lipsă de mână și ochi de bun gospodar.

Din păcate, situația nu este una nouă, ea durează de ani și ani de zile, și nu pot să nu mă întreb cum sutele de medici și asistente ce intră și trec în fiecare zi prin aceste spații nu văd asemenea realități, și nu înțeleg riscul la care își expun pacienții prin precara curățenie dimprejur și cum, până la urmă, nu se declară deranjați de un asemenea ambient de lucru.

Puteți lansa câte proiecte și unificări vreți, dacă nu știți când și cum trebuie să vă spălați pe mâini, și dacă nu aveți habar de standardele de curățenie specifice spațiilor medicale.

“Succes” și vai…

sursa: Dacian Palladi / Facebook

Articolul precedentIoan Mang: Prioritățile PSD în noua sesiune parlamentară
Articolul următorPressHub: Un volum esențial din dosarul lui Victor Micula ar fi dispărut. Tribunalul Bihor a demarat o anchetă, dar nu a anunțat Poliția/ Între timp, procesul continuă