Vestea că Diana Șoșoacă pleacă la Bruxelles pentru a-și lua în primire fotoliul de eurodeputat i-a luat prin surprindere pe oficialii europeni, dar nu puteau să bănuiască ce a urmat. Șoșoacă a notificat Parlamentul European să i se pună la dispoziție un grajd unde să-și parcheze calul, pentru că ea este 100% ecologistă și va circula călare prin Bruxelles, în loc să facă naveta cu mașini poluante, cum fac alți europarlamentari.

timesnewroman.ro: ”Armăsarul meu are emisii zero! Nu consumă motorină, ci va paște iarba din curtea Parlamentului! Vreau condiții decente pentru animalul meu și sper că la câți ecologiști sunt pe-aici, cu încălzirea globală, nu vor refuza cererea mea de bun simț!”, a spus Șoșoacă pe Tik Tok.

Șoșoacă a cerut ca pe lângă indemnizația de europarlamentar să primească și o sumă forfetară pentru fânul calului, precum și un buget pentru un rândaș, ”că doar nu vă așteptați să țesal eu singură bidiviul. Eu sunt ocupată să salvez Europa din nenorocirea asta în care ați băgat-o!”, a spus Șoșoacă.

Decizia Dianei Șoșoacă de a merge cu calul la Bruxelles ar putea crea un precedent interesant, spune useristul Bulai, pasionat și el de sporturile ecvestre. El a declarat că intenționează să participe la ședințele Parlamentului European ca observator călare, pentru că nu e normal ca doar extremiștii să fie pe cai. (sursa)

Articolul precedentLa Londra toată lumea vorbeşte despre România ca fiind viitorul tigru al Europei, apetitul investitorilor străini pentru România este senzaţional
Articolul următorCe vrea mediul de afaceri de la noii primari: 20 de idei pentru cei care vor conduce localitățile care pun România pe harta de business