Coaliția Rogerius anunța azi dimineață că o bună parte a cartierului omonim, Rogerius, va fi afectat de noi întreruperi ale apei calde, pentru două sau patru zile. Conform presei locale, întreruperile sunt motivate de necesitatea modernizării rețelei termice primare.

Pe bună dreptate, Coaliția Rogerius se uită cu groază la iarna care va veni: Dacă și după o investiție de 100 și ceva milioane de euro mai este nevoie atât de repede de “lucrări de modernizare” atât de consistente, nu putem fi foarte optimiști pentru iarna ce tocmai vine peste noi. (sursa)

Asta, cu atât mai mult cu cât, abia la începutul anului, lucrări de MODERNIZARE plătite cu zeci de milioane de euro, au lăsat Oradea în frig zile la rând (citiți aici și aici).

Articolul precedent”Dincolo de imposibilitatea de a vorbi cu prietenii și familia, multe business-uri care depind de Facebook au avut pierderi, fiindcă nu au mai putut intra în legătură cu clienții.” Chiar ne-am prostit de tot?
Articolul următorPentru doritori: Locuri de muncă ȋn industria de prelucrare a cărnii ȋn Germania prin intermediul EURES România