Sindicatul Europol al polițiștilor a postat pe Facebook un mesaj prin care ironizează comportamentul președintelui Iohannis de la Congresul PNL de sâmbătă.

Sindicatul arată că dacă însuși președintele României nu respectă regulile sanitare, nici cetățenii nu le vor mai respecta, iar forțele de ordine vor fi descurajate să le impună.

Redăm postarea integrală mai jos:

„Un polițist din Timișoara intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască. Îi cere actul de identitate pentru a-i aplica amenda.

Bărbatul îi spune că vrea înainte să îi arate o poză. Pe ecranul telefonului este poza cu Președintele României la Congresul PNL, fără mască.

Polițistului îi este jenă să îi mai aplice amendă. Apoi cei doi schimbă subiectul și vorbesc despre golf…” (sursa)

Context. La Congresul PNL de sâmbătă de la Romexpo au fost aproximativ 5.000 de participanți. Numărul mare de participanți și inexistența măsurilor de protecție printre ei (purtarea măștii, verificarea certificatului verde) au indignat celelalte partide și opinia publică, în contextul în care Municipiul București a trecut de o rată de infectare de peste 4 la mie.

Articolul precedentTimișoara, primul mare oraș care trece de incidența de 6 la mie. Ce restricții sunt de așteptat
Articolul următorORADEA. „Dă-te la o parte, săracule!”. O poveste despre agresivitatea la volan și un polițist care a încercat să mă convingă să nu depun plângere, că oricum nu se rezolvă nimic