Marius Budăi, a anunțat miercuri seară că a semnat Ordonanța de Urgență prin care sunt majorate pensiile! Ministrul Muncii a precizat că a semnat și documentul prin care sunt crescute alocațiile copiilor.

De asemenea, Marius Budă a semnat și actul care prevede acordarea celei de-a 13-a indemnizații pentru persoanele cu dizabilități.

”Am semnat OUG pentru majorarea punctului de pensie și a indemnizației sociale. Ea a plecat pe circuit, pentru avizările interministeriale. Trebuie să treacă și prin CES, deși avizul e consultativ. Miercuri cred că va fi adoptată ordonanță.

Am semnat OUG de mărire a alocațiilor și de a da a 13-a indemnizație pentru persoanele cu dizabilități. Trebuie să parcurgă același traseu.”, a spus Marius Budăi la România TV.

Astfel, de la 1 ianuarie, punctul de pensie va crește de la 1.442 de lei la 1.586 de lei. Pensia minimă va fi majorată de 800 la 100 de lei. (sursa)

Articolul precedentPercheziții de amploare în BIHOR și în alte 36 de județe într-un dosar de contrabandă cu arme și muniții
Articolul următorUniunea Europeană vrea să oblige țările membre să renoveze clădirile cu slabe performanțe energetice