timesnewroman.ro: Într-un superb gest diplomatic, România a sărit imediat în ajutorul Ungariei, care tocmai a rămas fără președinte. Fără să stea pe gânduri, țara noastră s-a oferit să le cedeze bunilor noștri vecini cu titlu permanent un președinte. „Luați-l pe al nostru, că oricum îl ținem degeaba”, le-au transmis românii ungurilor.

Partea română a asigurat-o pe cea maghiară că Klaus Iohannis este exact ce au nevoie. „La voi rolul de președinte este unul mai degrabă decorativ, iar decor mai bun decât Klaus Iohannis nicăieri nu veți găsi. Îl puneți undeva și nici nu vă veți da seama că e acolo, atât de tăcut și absent e”, au dat asigurări românii.


citește și: Preşedinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat. “Am făcut o greşeală. (…) Astăzi este ultima zi”


Românii au fost totuși sinceri și i-au anunțat pe unguri că Klaus Iohannis n-are deloc abilități diplomatice, deci ar fi util să nu-l trimită la întâlniri cu omologi din alte țări. „Dar pe de altă parte știe să joace golf la un nivel decent și are prieteni care îți pot vinde oricând un BMW la suprapreț”, a mai precizat partea română. (sursa)

Articolul precedentCod portocaliu de ninsori abundente. Meteorologii au anunțat unde se va depune un strat consistent de zăpadă (HARTA)
Articolul următorAlte spitale au fost atacate cibernetic. Hackerii cer peste 150.000 de euro răscumpărare. DIICOT a deschis dosar penal