Rezultatele de la Evaluarea Națională 2024 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației, pe portalul evaluare.edu.ro, și pot fi văzute în articol. Vezi listele cu notele și mediile obținute de absolvenții clasei a VIII-a la Evaluarea Națională 2024 înainte de contestații.

  • Amintim că media de la aceste examene reprezintă 100% media de admitere la liceu, pentru al doilea an la rând, după 20 de ani.

Pentru al cincilea an la rând, notele elevilor la Evaluarea Națională 2024 sunt anonimizate. Pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examene, fiecare absolvent de clasa a VIII-a trebuie să introducă în platforma evaluare.edu.ro codul primit de la școală.

Tabelul afișat pe site-ul Ministerului Educației conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”, „nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La capătul lui este „media la Evaluarea Națională”.

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2024 – Listele cu notele înainte de contestații, pe fiecare județ în parte:

Rezultate Evaluarea Națională 2024 Județul Bihor.

Articolul precedentVremea azi, 3 iulie. Atmosferă instabilă în cea mai mare parte a țării. Sunt anunțate ploi, vânt și descărcări electrice
Articolul următorRămâne Edi Iordănescu selecţioner al României? Prima reacție după ce naționala a fost eliminată în optimi de Olanda