timesnewroman.ro: Elon Musk nu a venit de Halloween la Bran, dar vine la vila lui Gigi Becali din Pipera. Asta vuiește azi toată presa din România, insistând că de data asta informația este verificată și certă. Miliardarul l-ar fi sunat pe Gigi Becali imediat ce-a aflat că Nicolae Dică și-a dat demisia și s-a autopropus ca antrenor la FCSB.

Presa spune că Gigi Becali a acceptat imediat, mai ales că Elon Musk n-a cerut salariu, ba chiar s-a oferit să dea bani de la el ca să poată antrena FCSB. Se pare însă că planul secret al lui Elon Musk este să trimită toți jucătorii FCSB-ului în spațiu cu rachetele sale și să-i abandoneze acolo.

Chiar dacă planul a ajuns și la urechile lui Gigi Becali, patronul FCSB nu pare să aibă nimic împotrivă. Mai ales când a aflat cât costă un transport cu racheta lui Elon Musk, bani pe care el nu i-ar da oricât de tare și-ar dori să scape de actualii jucători ai FCSB-ului. (timesnewroman.ro)

Articolul precedentAcţiunile Nokian Tyres au scăzut ieri cu 12%. Planurile finlandezilor de a investi la Oradea nu au convins investitorii cu privire la profitabilitatea pe termen lung. De la începutul lui 2022 acţiunile Nokian Tyres s-au prăbuşit cu 70%. Așadar, cât de mici vor fi salariile?
Articolul următorLucian Bode insistă că șoferul care i-a scris lucrarea de doctorat n-a plagiat