Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că până la jumătatea acestui an se vor vewdea lucrări efective la cele trei spitale regionale – de la Iaşi, Cluj şi Craiova, la ultima dintre cele trei investiţii fiind recuperat decalajul de aproximativ 6 luni care exista faţă de celelalte două, potrivit News.ro.

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat, luni seară, la Euronews, despre spitalele regionale şi a precizat că toate cele trei proeicte tehnice sunt realizate şi s-au realizat procedurile de organizare de şantier şi supraveghere a lucrărilor.

De asemenea, amenajarea efectivă a terenului va începe, cel mai probabil, prima dată la Spitalul Craiova.

„Mă bucur că a fost recuperat decalajul, iniţial era un decalaj de circa şase luni, între Iaşi, Cluj şi Craiova, în sensul în care Craiova era puţin rămas în urmă. Craiova a recuperat pentru că nu au existat contestaţii (…) Până la jumătatea acestui an veţi vedea lucrări efective la cele trei spitale. Ele au un termen de execuţie de 48 de luni”, a spus Alexandru Rafila. (sursa)

Articolul precedentUE a decis: telefonul va ține loc de buletin de identitate. Când vom trece la portofelul digital, care este VOLUNTAR și nu obligatoriu
Articolul următorRezerva de apă a României este mai mică decât anul trecut, dar poate asigura necesarul pentru toţi beneficiarii