Lumea politică de pe splaiurile dâmbovițene este din nou într-o mare fierbere după dezvăluirile privind trecutul penal al premierului Florin Vasile Cîţu – scrie printreranduri.net.

Președintele Iohannis nu a mai suportat tensiunea generată de problemele bahice ale premierului Cîțu și s-a întors intempestiv din vacanță, ieșind în stradă, îmbrăcat în celebra sa geacă roșie. Alături de alți zeci de mii de protestatari a cerut demisia lui Victor Ponta!

Imediat au reacționat și ambasadele SUA, Franței, Germaniei și Suediei, care au postat pe Facebook o scrisoare comună prin care au condamnat recentele dezvăluiri, manifestându-și profunda îngrijorare față de noul atac asupra destoinicului premier Cîțu, care echivalează cu un atac asupra justiției și a statului de drept!

Liderii PNL din #echipacastigatoare au ieșit și ei în fața sediului din Modrogan cu jucăriile din copilărie pentru a-și manifesta susținerea față de copilul de 29 de ani care a greșit în tinerețe ca orice alt puști care și-a urmat studiile doctorale în SUA. După ce s-a trezit vie și a urat un sincer la mulți ani personalităților istorice comemorate în această zi, Raluca Turcan a luat cuvântul în lift și a acuzat asaltul împotriva democrației și a siguranței naționale!

Rareș Bogdan a rămas ferm pe poziții și, după 236 de zile de la instalarea noului guvern de „dreapta”, a mai promis încă odată eliminarea pensiilor speciale în primele 30 de zile de guvernare.

Vizibil deranjați de acuzațiile aduse colegului lor de suferință, tânărul și neliniștitul Cîțu, europarlamentarii Vasile Blaga și Traian Băsescu au îngropat securea războiului și și-au înecat amarul într-o frapieră cu bere, whiskey și suc de mere din Place Luxembourg (Bruxelles).

Ludovic Orban a trebuit să primească în biroul său de președintele al Camerei Deputaților mai mulți colegi din PNL veniți neinvițați pentru a-l ajuta să termine stocurile de vin, whiskey și țigări rămase de la ziua sa de naștere. Șampania a fost pusă la rece până după Congresul PNL din Septembrie.

Ilie Bolojan, Emil Boc și ceilalți reprezentanți ai defunctei „Alianțe a Vestului” au avut o nouă consfătuire de taină pentru a lansa a treia cale de urmat la Congresul PNL. Fiind politruci responsabili nu-i pot lăsa pe peneliști să aleagă între doi consumatori cu antecedente la volan. De aceea se gândesc să lanseze în cursa pentru șefia PNL un… aviator sau un aerian!

În tot acest timp, „aliații” din USR+ au mai descărcat câteva tone de explozibil la sediul Guvernului, gata în orice moment să dinamiteze coaliția de guvernământ.

Liderii UDMR, filosofi ca de obicei, au tăcut masiv, pregătindu-și însă în secret agendele de telefon, în caz că sună Ciolacu de la PSD să le propună ceva indecent.

AUR a mai adunat un procent electoral, consolidându-și poziția în preferințele românilor. Dacă mai crește mult spre 20%, nici liderii acestei formațiuni nu au cum să scape fără dezvăluiri incendiare, mai ales că ANM a anunțat deja că anul 2021 va mai lovi cu noi valuri de căldură.

Apropo de valuri, „autoritățile” se pregătesc intens pentru valul patru al pandemiei: NU au suplimentat paturile ATI din spitale și nici caravana vaccinării NU reușesc să o mai urnească din fundătura în care au băgat-o. Au totuși o soluție de rezervă care până acum a funcționat de fiecare dată când a fost nevoie: întreaga responsabilitate va fi aruncată asupra populației iresponsabile.

#rezist

sursa: printreranduri.net

Articolul precedentÎntreg dosarul lui Florin Cîțu în SUA: ‘Inculpatul avea o ochii injectaţi şi umezi’/ A urmat un curs de reeducare
Articolul următorFermierii sunt disperaţi. Porcul românesc este pe cale de dispariţie