Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că formaţiunea pe care o conduce „este cel mai european partid din România”. „I-am îndemnat pe tineri să creadă în România Europeană şi să militeze în continuare pentru ca ţara noastră să profite de apartenenţa noastră la UE şi să se afirme în structurile europene”, a transmis el, după o întâlnire cu reprezentanţi ai PES Activists România.

„Partidul Social Democrat este cel mai european partid din România şi singurul care are în interiorul său o structură responsabilă de dezbaterile şi temele europene”, a susţinut Marcel Ciolacu, joi seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că îi îndeamnă pe tineri „să creadă în România Europeană”, potrivit News.ro.

„M-am întâlnit astăzi cu aproape 200 dintre membrii noştri interesaţi de subiectele europene, din cadrul PES activists România, mulţi dintre ei tineri, şi am fost bucuros să constat entuziasmul lor şi dorinţa de a lucra împreună pentru ca ţara noastră să fie mai puternică în Uniunea Europeană. I-am îndemnat pe tineri să creadă în România Europeană şi să militeze în continuare pentru ca ţara noastră să profite de apartenenţa noastră la UE şi să se afirme în structurile europene”, a arătat liderul PSD. (sursa)

Articolul precedentVremea se încălzește și scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni
Articolul următorŞcoala de şoferi. Documentele necesare la înscriere și la susținerea examenului