PSD a lansat o platformă online în care aduce la un loc producători români din mai multe domenii, de la artă, vestimentație și IT până la produse alimentare, construcții, turism, mobilă, divertisment, produse casnice ș.a. Conform rotld.ro, site-ul cumpara-romaneste.ro este înregistrat în 7 decembrie 2021, pe numele Partidului Social Democrat.

  • ”Suntem recunoscuți pretutindeni în lume pentru talentul, puterea și priceperea românilor. A venit momentul să probăm cu fapte că România are cu ce, România știe, România poate! De aceea, susținem inițiativele locale, produsele locale și producătorii autohtoni. Numai așa putem, împreună, să schimbăm România într-o țară mai bună și mai prosperă. Pentru asta, cumpără românește!”, este mesajul de întâmpinare pe site.

Producătorii au opțiunea să își înscrie brandul românesc pe platformă prin completarea unui formular.

Site-ul are o secțiune unde sunt publicate povești ale producătorilor din diferite localități, numele firmei și opțiunea ca vizitatorul site-ului să distribuie povestea.

Pagina mai are o secțiune unde produsele pot fi căutate în funcție de categorie, dar unele dintre acestea, cum ar fi turismul, construcțiile sau divertismentul, nu sunt completate încă. (sursa)

Articolul precedentAjutorul de încălzire pentru această iarnă. Cine primește bani de la Guvern
Articolul următorCum să-ți controlezi greutatea corporală. Iată câteva obiceiuri alimentare care ne protejează glicemia