Reluarea zborurilor internaționale din Oradea a fost AMÂNATĂ. Din nou!

Inițial zborurile low-cost de la Oradea – către Londra (Stansted), Milano (Bergamo), Bologna și Dusseldorf (Weeze) – urmau să debuteze în Decembrie 2020, dar au fost amânate de Ryanair pentru Februarie 2021.

Vestea proastă este că din nou ele au fost “amânate”. De această dată până în IULIE! Asta în ciuda promisiunilor autorităților și chiar a subvenției de 1 milion de euro plătită de Primăria Oradea din banii orădenilor (în avans).

Compania Ryanair a anunțat că nu va opera zboruri deocamdată, motivul invocat fiind “restricțiile de călătorie din ce în ce mai limitative la nivelul UE, datorate pandemiei de COVID și noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie”.

În mod ciudat însă, din Debrecen, o altă companie low-cost, Wizzair zboară fără nicio restricție, inclusiv spre Londra, câte 2 curse pe săptămână începând din martie şi câte 5 pe săptămână în aprilie. Așadar, la alții se poate, numai la Oradea nu.

Or fi autoritățile maghiare mai permisive sau Primăria Oradea încearcă să ne mintă? Din nou.

Articolul precedentAproape 30 de reacții de sufocare după vaccinul anti-Covid-19 în Bihor. Șef DSP: sunt reacții adverse normale, ca la orice alt vaccin care se face
Articolul următorBloomberg: 5 lucruri care trebuie rezolvate înainte de următoarea pandemie