După o nuntă de 3 zile și 3 nopți, George Simion și Ilinca Munteanu au plecat în luna de miere. Cu toate că majoritatea cuplurilor merg în destinații exotice, liderul AUR a vrut să fie atipic. El a ales o localitate care a devenit faimoasă pentru un cimitir.

George Simion atrage din nou atenția. De data aceasta, el i-a șocat pe români cu destinația aleasă pentru luna de miere. Liderul AUR a hotărât să plece cu soția sa, Ilinca Munteanu într-o scurtă escapadă, de numai trei zile. Politicianul își va răsfăța partenera la Săpânța, din Maramureș, cunoscută ca localitatea în care funcționează celebrul cimitir vesel.

„Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile.”, a declarat George Simion, potrivit Click.ro.

George Simion a primit vacă bălțată

Nu mai este un secret că la nunta lui George Simion au venit foarte mulți oameni importanți. Cu toate că unele persoane credeau că liderul AUR a făcut evenimentul pentru bani, el a dovedit că lucrurile au stat diferit. Politicianul a primit un cadou inedit. Secretarul general al Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, le-a oferit mirilor, ca dar de nuntă, o vacă bălțată, ba mai mult, și-a cumpărat una și lui.

El a declarat că nu a putut ajunge la eveniment, dar că a vrut să se revanșeze. Acesta a considerat că George Simion merită să primească o rasă de vacă pe cale de dispariție și că va aprecia cadoul.

„Am vrut să mă duc, dar nu am putut din cauze familiale. Cu toate acestea, i-am pregătit un cadou special: am cumpărat din județul Alba două vaci, una o să o țin la mine la partid și cealaltă i-am dăruit-o lui. Sunt două bălțate românești, o rasă pe cale de dispariție.

Noi trebuie să facem ceva pentru producția românească. Este extrem de periculos ceea ce se întâmplă, când promovezi la televizor și pe site-uri de știri ideea mâncării de insecte și a uciderii vacilor… Nu-mi vine să cred câtă ură e în spațiul public. Noi nu în România prezentată de ei trăim.”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru EVZ. (sursa)

Articolul precedentAvertizare meteo! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU în Bihor!
Articolul următorRavil Maganov, președintele Lukoil, a murit după ce ar fi căzut de la fereastra unui spital din Moscova