Proiectul de act normativ privind vaccinarea obligatorie va fi promovat ca inițiativă parlamentară, miercuri, a anunțat marți după-amiază ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

„În Ministerul Sănătății s-a pregătit proiectul legislativ care prevede vaccinarea obligatorie a anumitor categorii profesionale. Având în vedere faptul că între timp Guernul a devenit interimar, vom promova proiectul ca inițiativă legislativă.

Mâine, mai mulți membri ai Guvernului și parlamentari vor semna această inițiativă legislativă și o vom înainta în procedură de urgență”, a precizat ministrul.

Proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a anumitor categorii profesionale a fost anunțat într-o fomă sau alta de mai mulți oficiali, inclusiv de premierul demis Florin Cîțu. (sursa)

Articolul precedentMihăilă (USR) recunoaște pentru presa de afară că tot Guvernul, inclusiv ea, a greșit nepregătind valul 4
Articolul următorOrdinul lui Arafat nu se aplică la Cluj. Managerul Institutului Oncologic: ”Fiecare pacient reprezintă o urgență”