Prognoza meteo 18 octombrie – 15 noiembrie 2021. Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal în următoarele patru săptămâni, arată prognoza meteo realizată de ANM.

Prognoza meteo 18 octombrie – 15 noiembrie 2021. În ce priveşte precipitaţiile, acestea vor lipsi în următoarele trei săptămâni, urmând ca de la jumătatea lui noiembrie să apară ploile, potrivit prognozei meteo pentru următoarea lună.

Săptămâna 18 – 25 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-est.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Vreme mai caldă ca normalul perioadei, până pe 15 noiembrie

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-estice. 

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile estice, sudvestice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo: Ploi de la jumătatea lui noiembrie

Săptămâna 8 – 15 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. (sursa)

Articolul precedentDocumentul care arată faptul că Ioana Mihăilă nu a semnat contractul prin care România ar fi putut primi 4.701.000 euro de la UE pentru teste RT-PCR
Articolul următorPSD cere anchetă cu privire la neglijenţa iresponsabilă a fostului ministru USR, Ioana Mihăilă, din cauza căreia România a ratat achiziţia de teste COVID-19 în valoare de 4,7 milioane de euro