Grupul consilierilor locali ai PSD a transmis ieri un Comunicat de Presă prin care protestează împotriva intenției administrației PNL din Oradea de a majora taxele locale. Și oferă și soluții.

”(Primăria n.r.) Oradea este în mare foame de bani. Și recurge la metoda cu care ne-a obișnuit: bagă mâna în buzunarele orădenilor, majorându-le taxele, dincolo de limita legii,” spune Comunicatul primit la redacție.

În aceste condiții, Primăria are totuși 800.000 de euro, de la buget (!), pentru a milui compania irlandeză Ryanair, subvenționând zboruri în plină pandemie către destinații din țări lovite de pandemie, restricții sau chiar lockdown (Italia, Germania, Anglia). De ce? Pentru cine?

Nu e o decizie luată de ani de zile, ci o decizie luată de Bolojan și PNL în plină pandemie, în pline restricții de călătorie! În plin regres economic.

Mai mult, Primăria mai are încă 350.000 de euro de dat (!!) pentru a promova, prin întunecosul APTOR (un veritabil vehicul de imagine al fostului primar Bolojan, și nu al orașului), ”destinațiile operate de Ryanair”! Cum?

Adică, administrația PNL le dă irlandezilor bani ca să zboare – probabil cu avionul gol ȘI, prin APTOR, le mai dă bani, lor și altora, ca să promoveze alte orașe, din alte țări, care nu pot fi vizitate? Iar asta pe banii Municipiului? Simțim cum ne crește și mai mult satisfacția față de Primărie, că și așa se spune că ar fi la cote ridicate printre orădeni…

Articolul precedentFlorian Bodog: „De ce trebuie să avem testare gratuită și în masă. Un calcul simplu, dar dureros”
Articolul următorAustralia ar putea ajunge să aibă un exces de doze de vaccin anti-Covid și spune că îl va dona