În urmă cu puțină vreme, Klaus Iohannis ne spunea triumfător că alegerile anticipate sunt tot ce îi interesează pe români, că PSD în sus și, desigur, în jos și că, bineînțeles, România e ocolită de coronavirus. La câteva ore după aceea, apărea primul caz confirmat. Repetăm: confirmat!

Apoi, Klaus Iohannis s-a dus la plantat de copaci. Și a dat-o iar cu PSD.

Aseara și azi, după aproape o săptămână în care, IAR, Raed Arafat a fost lăsat ca principal coordonator și comunicator – acel Raed Arafat pe care scuipa tot PNL-ul anul trecut (!), Klaus Iohannis vine și ne spune, ca politician ce este, să nu ne luăm după politicieni, că suntem bine, că luăm măsuri, că totul e sub control… La cateva ore după aceea, în această seară, Organizația Mondială a Sănătății declară coronavirusul pandemie globală!

În același timp, doamna Angela Merkel, idolul Europei reacționare, ne spune că ”PÂNĂ LA 70% DIN POPULAȚIA GERMANIEI AR PUTEA FI INFECTATĂ CU NOUL CORONAVIRUS!”

Omul acesta, ne întrebăm umil, este cu mintea la el? Este cu responsabilitatea, nici măcar personală, ci a funcției, la el? Sau, dacă vreți, la domnia sa?

Într-un singur punct are dreptate Klaus Iohannis: ca politician, cu siguranță, merită să nu ne luăm după el.

Și o ultimă observație. La fel cum scuipau pe Raed Arafat, cei de la PNL scuipau și pe jandarmerie. Nu e ironică viața asta când acum PNL folosește jandarmeria ca să-i escorteze pe românii din diaspora către locurile de carantină sau izolare?

Cum spunea un cititor ieri: mare, mare șmecher acest PNL…

Articolul precedentCoronavirus: OMS declară pandemie globală!
Articolul următorTom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson, diagnosticaţi cu coronavirus