Iranul a negat vineri că s-ar fi produs un atac cu rachete împotriva ţării şi a dat asigurări că apărarea antiaeriană a doborât mai multe drone, pe fondul tensiunilor legate de posibile represalii ale Israelului asupra Iranului, după atacul de sâmbăta trecută a Republicii Islamice asupra statului israelian, transmite EFE.

“Până acum nu există informaţii cu privire la vreun impact sau explozie la scară mare provocată de vreo ameninţare aeriană”, a transmis agenţia de stat IRNA. Nu a avut loc un atac extins, a adăugat IRNA.

Potrivit agenţiei Tasnim, apărarea antiaeriană a fost activată ca urmare a observării mai multor mici obiecte zburătoare. Presa de stat iraniană a relatat că mai multe mici obiecte zburătoare au fost doborâte deasupra provinciei iraniene Isfahan, scrie dpa.

Televiziunea de stat iraniană a difuzat o informaţie similară şi a prezentat imagini de aparentă normalitate în oraşul Isfahan, unde cu câteva ore înainte s-au auzit “explozii puternice”.

Niciun atac străin asupra oraşelor iraniene, inclusiv asupra oraşului Isfahan, nu a avut loc, a declarat vineri “o sursă informată” postului iranian Press TV, în contextul în care sistemele de apărare antiaeriană au fost activate pentru a intercepta presupune drone în zorii zilei de vineri, informează Reuters. (sursa)

Articolul precedentCe se întâmplă cu construcţiile?
Articolul următorAmeninţarea cu bombă de la bordul unui avion care a aterizat de urgenţă la Timişoara a fost una falsă / Pasagerii au fost cazaţi la un hotel