timesnewroman.ro: Mobilizare bună a Poliției Rutiere Brașov pe toate pârtiile din județ. Tablagiii de la circulație au fost scoși din birouri și puși să dirijeze BMW-urile sosite pe pârtiile de schi. Spre deosebire de alți ani, incidentele cu BMW-uri pe pârtii au scăzut semnificativ. Prezența polițiștilor îi descurajează pe schiorii neatenți care mai zgâriau uneori superbele mașini germane.

”Dacă nu ar fi toți descreierații ăștia care se dau de-a dura pe munte pe tălpicii ăia ridicoli, cu ochelarii lor de gay și aerele arogante, ar fi superb”, explică Marian Coltea, șofer de BMW. Din păcate și în acest an frumusețile naturale ale țării noastre au fost distruse de prezența schiorilor, care strigă ”Pârtie!” ca și cum șoferii de BMW n-ar avea niciun drept. ”Nu suntem sclavii voștri, să facem ce ne spuneți voi”, spun șoferii.

”E bine că poliția își face datoria, pentru că se aglomera de multe ori pârtia de schi și de ce să ne înjurăm între noi când putem să circulăm civilizat, ca afară”, spune șoferul încântat că se poate da cu BMW-ul pe pârtie în condiții de maximă siguranță. (sursa)

Articolul precedentUn turist trebuie să scoată din buzunar mai mulţi bani la schi în România decât cei care aleg Bulgaria sau Italia şi are la dispoziţie un număr mult mai mic de kilometri de pârtii de schi
Articolul următorVal de aer rece, cu temperaturi de -10 şi posibil până la -20 de grade Celsius. Cele mai scăzute valori, aşteptate marţi dimineaţă şi miercuri dimineaţă