Un pod de autostradă a fost construit în jurul unei case mici din Guangzhou, după ce proprietarul a refuzat să o vândă guvernului chinez timp de 10 ani.

Proprietarul a respins despăgubirea unui dezvoltator pentru a o demola. Deci, acum priveliștea pentru această căsuță este… ei bine, două aripi ale podului Haizhuyong, care s-a deschis în 2020, informează Lad Bible.

Potrivit postului de televiziune Guangdong, casa cu un etaj conține un apartament de 40 de metri pătrați și este situată într-o groapă în mijlocul legăturii de trafic cu patru benzi.

Proprietara, cunoscută sub numele ei de familie Liang, a spus că nu a fost de acord să se mute, deoarece guvernul nu a reușit să-i ofere o proprietate într-o locație ideală, relatează Daily Mail.

Ea a mai spus că a fost mai mult decât fericită să facă față consecințelor și că nu a deranjat-o ce cred alții despre ea.

Ea a explicat: „Crezi că acest mediu este sărac, dar eu simt că este liniștit, eliberator, plăcut și confortabil”

Oficialii guvernamentali au spus că au alocat terenul pentru demolare în 2010 pentru a construi podul Haizhuyong. Un deceniu mai târziu, l-au configurat, deși nu în totalitate așa cum credeau ei că va fi.

Potrivit autorităților, lui Liang i s-au oferit multe apartamente, precum și scheme de compensare în numerar. Ei au adăugat că vor continua să comunice cu Liang și au spus că inginerii au studiat problemele relevante de siguranță înainte de a construi podul, pentru a se asigura că este bine pentru ea să continue să locuiască acolo. (sursa)

Articolul precedentRussell Crowe va juca într-o ecranizare a unui roman scris de fostul șef al masonilor români!
Articolul următorConsiliul Județean al Elevilor Bihor are o nouă conducere. Cine sunt elevii care au preluat ștafeta singurei structuri de reprezentare?