3 luni de interimat

1 septembrie 2022, data la care președintele Oliviu Codrean și secretarul executiv Lorena-Clara Rus și-au încheiat cel de-al doilea mandat în cadrul Biroului executiv al Consiliului Județean al Elevilor Bihor. După 2 ani productivi, în care aceștia au fost vocea a peste 95.000 de elevi bihoreni, a sosit timpul să predea ștafeta colegilor lor. Cei doi veterani ai mișcării de reprezentare vor continua cu funcția de membru în Comisia de Etică Județeană a structurii.

Conform calendarului elaborat de Consiliul Național al Elevilor, alegerile ordinare pentru funcțiile vacante au loc în luna noiembrie, astfel încât se impune numirea în funcții interimare pentru un interval de 3 luni, decizie care a fost adoptată în unanimitate de către Biroul executiv al Consiliului Județean al Elevilor Bihor.

Iată noua echipă care promite cel puțin la fel de multă implicare, pasiune, devotament și multe schimbări prospere pentru sistemul educațional din județ:

Cătălin-Nicolae Gherman, președintele interimar al structurii, este elev în clasa a XI-a la profilul de turism și alimentație intensiv engleză la Colegiul Tehnic ,,Traian Vuia” Oradea.

Ioana-Călina Butaru, secretarul executiv interimar al Consiliului Județean al Elevilor Bihor, este elevă în clasa a XI-a la profilul filologie bilingv intensiv engleză la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” Oradea.

Emanuel-Claudiu Negru, vicepreședintele interimar al structurii județene, este elev în clasa a XII-a la profilul matematică-informatică intensiv informatică la Colegiul Național ,,Onisifor Ghibu” Oradea.

Patricia Nicola Elthes, vicepreședintele interimar al Consiliului Județean al Elevilor Bihor, este elevă în clasa a XI-a la profilul științe ale naturii la Colegiul Național ,,Iosif Vulcan” Oradea.

Maria Giulia Miclea, vicepreședintele Consiliului Județean al Elevilor Bihor, este elevă în clasa a XI-a la profilul de turism și alimentație la Liceul Tehnologic ,,Felix” Sânmartin.

Un nou început pentru elevii bihoreni

Cu toate că au în față un timp limitat sub această formulă de conducere, Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Bihor transmite tuturor elevilor următorul mesaj:

,,Suntem aici pentru voi 24/7! Începem un an cu o structură școlară nouă, radical diferită, care știm că aduce controverse și incertitudine, însă și noi venim cu forțe proaspete, gata să intervenim atunci când este nevoie. Ne propunem să aducem schimbările pe care voi ni le-ați semnalat și schimbările pe care noi le considerăm necesare: de la o nouă identitate vizuală a Consiliului Județean al Elevilor Bihor, la îmbunătățirea comunicării dintre consilii, la numeroase proiecte, respectiv demersuri deja în lucru, la cuvinte precum incluziune și unitate, la modificări interne și nu numai.

În aceste 3 luni ne dorim să arătăm pasiunea și implicarea noastră ca mândrii elevi reprezentanți, dar pentru a face acest lucru posibil, apelăm la încrederea voastră și vă îndemnăm să abordăm acest mandat interimar cu o atitudine deschisă unii față de ceilalți! Doar împreună facem vocea colegilor noștri auzită!

Comunicat transmis de Ioana-Călina Butaru, secretar executiv interimar în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Bihor

Articolul precedentPână și regimul comunist chinez mai reușește ceea ce regimul ”liberal” Bolojan ratează mereu: să respecte dreptul la proprietate! Un pod de autostradă a fost construit în jurul unei case după ce proprietarul a refuzat să se mute
Articolul următorȘcoala începe cu reguli noi. Schimbările din anul școlar 2022-2023. Informații complete