Pe grupul de Facebook denumit Oradea și care numără peste 72.000 de membri, orădenii se arată foarte nemulțumiți de modul în care Dorel de pe Criș a lovit din nou.

Motivul? Ca de obicei, calitatea lucrărilor păstorite de Primărie lasă mult de dorit!

De această dată, oamenii reclamă modul heirupist în care a fost repoziționată piatra cubică de pe strada Republicii.

Nu era logic, se întreabă un orădean, să puneți piatra cubică gri în zona gri și piatra cubică neagră în zona neagră? Se pare că pentru firmele contractate de Primărie a fost însă imposibil!…

sursa foto

De altfel, comentariile altor orădeni la postarea respectivă arată o nemulțumire cronică a oamenilor care trăiesc în Oradea reală, nu în cea machiată pe bani publici, pe articole omagiale și premii cumpărate.

Suntem un popor de lasi si fricosi, care permitem politicienilor precum cei de la conducerea Primariei si CJ Bihor sa isi bata joc de banii publici (pt. care muncim ca sclavii), fara ca nimeni sa fie tras la raspundere. Asta e o nimica toata fata de cei 17 milioane de euro penalizari pt. ca astfel de lucrari nu au fost facute prin licitatie. S-a revoltat careva? Atitudinea oamenilor la astfel de greseli “minore” e decisiva pt. furturile care au loc in mod grosolan la astfel de lucrari. Da na, Oradea e cea mai tare! In fata la Teatru azi puneau o teava, dupa ce doar au terminat lucrarea; intreb si eu, teava aia nu putea fi pusa inainte sa se puna pavajul de milioane de euro? Felicitari pt. postare, macar unul din noi nu a trecut nepasator.

Cât “profesionalism” … Sunt uluită! 

Doreleeee?!!! Ce făcuși mă Dorele mă?!!! 

sursa foto

Articolul precedentUrmează un val de concedieri?
Articolul următorMinistrul Muncii dezvăluie pericolul ascuns din pensiile românilor obligați acum de patroni să lucreze pentru salariul minim: “Se va întoarce împotriva lor”