Orădeancă: E îngrozitor… De ce poliția locală nu patrulează dimineața și noaptea prin oraș? Trebuie să ne protejam singuri într-un oraș considerat sigur?

————-

Știrile despre crime, care au ținut prima pagină a presei locale dar și a celei naționale în ultimele săptămâni, i-au făcut pe mulți orădeni și nu numai, să se îngrozească.

Una dintre știrile recente a fost cea despre crima de la Șimian. O femeie din Bihor a plătit un asasin ca să îi omoare soțul. Aceasta a fost ajutată de verișoara victimei care într-un final și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor.

A venit apoi vestea că poliţiştii din Bihor au găsit în satul Corniţel cadavrul abandonat al unei tinere asistente universitare din Cluj Napoca, Molnár Beáta. Ea a fost dată dispărută, luni, de rude, alertate că a plecat sâmbătă dimineaţa de acasă, într-o excursie de o zi, dar nu a revenit şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.

Nu în ultimul rând, ieri, cadavrul unui tânăr de 23 ani a fost descoperit pe centura Oradiei, prezentând semne de violență.

E îngrozitor scrie o orădeancă, postând un comentariu la cea mai recentă crimă descoperită. De ce poliția locală nu patrulează dimineața și noaptea prin oraș? E plin de boschetari și alții, trebuie sa ne protejam singuri într-un oraș considerat sigur, în care edilii sunt interesați de amenzi, nu de siguranța cetățenilor… Treziți-vă domnilor edili și puneți poliția locală la treabă… Aceea de a asigura liniștea și siguranța cetățenilor.

Articolul precedentOltenii, cei mai curioși români pe internet. Întrebare în top: ”Cum să convingi o pisică?”
Articolul următorVicepreședinte PNL, despre cum îi „rezolva” pe primarii peneliști care cereau bani: „Dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam” (VIDEO)