printreranduri.net: Danezii nu mai au de ieri (1 februarie) practic nicio restricţie anticoronavirus! În ciuda creșterii numărului de infectați, guvernanții lor au decis (politic) că COVID-19 nu mai este “critic pentru societate”, deci gata cu dictatura sanitară!

Suntem gata să ieşim din umbra coronavirusului„, au decretat „autoritățile” daneze, ele fiind primele din UE care au îndrăznit să ia o astfel de decizie radicală.

Danezii nu mai trebuie să poarte măști de protecție şi nici de “permisele de sănătate” (care demonstrează că posesorul s-a vaccinat pentru COVID-19, s-a recuperat după boală sau s-a testat şi e negativ) nu mai au nevoie. Evenimentele publice și private se pot desfăşura fără limită de participanţi sau mai pe românește: e liber la înghiorlăială!

Toate aceste „facilități” sunt însă doar pentru danezi! Cei care călătoresc în Danemarca trebuie să prezinte în continuare dovada vaccinării și pașaportul „verde”! Fără acestea, străinii nu se pot bucura de viața normală de dinainte de pandemie și nici de libertățile și drepturile danezilor, chiar dacă vaccinarea nu a reușit să oprească pandemia, din contră, Danemarca e din nou pe val! Vaccinații se pot îmbolnăvi la fel de ușor ca și cei fără vaccin, ba poate chiar mai repede, și pot chiar să-i infecteze și pe alții, la fel de ușor precum nevaccinații. Așadar, din punct de vedere al stăvilirii pandemiei, vaccinul nu ajută la absolut nimic în fața Omicron și a noilor sale variante. Cu toate acestea, în mod straniu, ca să nu spun suspect, vaccinarea (ineficientă în lupta cu răspândirea virusului) este în continuare promovată și, oarecum, forțată și de „autoritățile” daneze. Și nu numai!

Austria a devenit prima țară din Europa care a introdus, tot de ieri, obligativitatea vaccinării anti-COVID-19. Acolo, toți cetățenii cu vârsta de peste 18 ani trebuie să fie vaccinați cu schemă completă (adică 3 doze) sau, în caz contrar, riscă amenzi de până la 3.600 de euro! Austria intenționează să amendeze chiar și cetățenii sănătoși, neinfectați doar pentru că aceștia au ascultat îndemnurile la vaccinare. Pe de o parte amendă, pe de altă parte vor fi relaxa restricțiile impuse, inclusiv cetățenilor nevaccinați. Câtă generozitate…

Dar să îmi explice și mie un „expert” sau comandantul acțiunii unde mai este logica sau știința în toată treaba asta! (printreranduri.net)

Articolul precedentCererea pentru chirii este în creștere. Cu cât vor plăti mai mult chiriașii
Articolul următorRafila crede că normalitatea după pandemie e la două luni distanță. „Probabil nu va mai fi nevoie de starea de alertă”