Situaţie de-a dreptul şocantă în Arad! O femeie de 37 de ani a fost arestată după ce a incendiat cinci locuinţe. Motivul este cât se poate de halucinant. Femeii îi plăcea să vadă…pompierii în acţiune.

Autoarea faptelor e chiar soţia unui pompier din localitatea Sebiş.

A incendiat casa unui vecin de trei ori în aceeași vară

Localnicii din zonă au trăit un coşmar încă din luna iulie, când femeii i s-a pus pata pe locuinţa unui vecin pe care a şi incendiat-o de trei ori în aceeaşi vară.

Până în luna noiembrie, aceasta a mai dat foc la alte două imobile. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele se ridică la peste 200.000 de lei.

“În perioada 22 iulie – 6 noiembrie a.c., pe str. Crişului, din oraşul Sebiş, au izbucnit 5 incendii, la mai multe imobile. În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere şi distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană. În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sebiş, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost reţinută pentru 24 de ore”, a transmis, duminică, IPJ Arad.

Femeia se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile. (sursa)

Articolul precedentCiolacu, anunț de ultimă oră referitor la șoferii care se urcă beți sau drogați la volan
Articolul următorLegea pensiilor, pe ordinea de zi a şedinţei Camerei Deputaţilor de luni