timesnewroman.ro: Mirosul puternic al șaormei de 125 de metri al șaormei din Ploiești a adus nu doar localnici, ci a ajuns până în București și a atras-o ca un magnet și pe Diana Șoșoacă. Senatoarea a ajuns la Ploiești exact când șaorma s-a terminat de preparat, însă așteptările i-au fost spulberate instant.

„N-aveți și șaorma mare? Doar din asta mică?“, a întrebat uluită Diana Șoșoacă când a văzut șaorma de doar 125 de metri. Iar când i s-a confirmat că altă dimensiune de șaorma nu există, Șoșoacă a oftat și a cerut, cu dezamăgire vizibilă în glas, „Bine, atunci dați-mi două. Cu de toate!“.

Ulterior, senatoarea a deplâns fakenews-ul care a anunțat că la Ploiești se face o șaorma imensă. „Șaorma imensă înseamnă o șaorma din care să mă satur, nu una din care să fiu nevoită să-mi iau două ca să simt și eu că am luat masa. Dacă nu aveam butoiul cu carne la garniță la mine, plecam nesătula după șaorma asta de la Ploiești“, s-a plâns Șoșoacă. (sursa)

Articolul precedentDe unde are România banii care susţin economia: de la videochat, cripto sau pariuri până la remote work, opt pieţe care înseamnă un rulaj de 30-40 de miliarde de euro pe an
Articolul următorProtest pe covorul roșu de la Cannes