”Din nefericire, România a fost lovită nu doar de pandemia de COVID-19, dar este puternic afectată și de incompetența și prostia peneliștilor aflați la guvernare”, scrie senatorul bihorean Florian Bodog, fost ministru al Sănătății.

”Ministerul Sănătății așa de tare s-a “luptat” cu Covidu’ încât nu a mai alocat fondurile necesare pentru achiziționarea vaccinurilor obligatorii. Din această cauză, 5 din cele 7 vaccinuri din programele naționale nu vor putea fi administrate copiilor la începutul anului viitor.

Se va repeta astfel CRIZA generată în 2017 de faptul că “tehnocratul” Voiculescu nu a organizat procedurile de achiziție, iar eu ca ministru al Sănătății am fost pus în situația ingrată de a gestiona stocuri de vaccin insuficiente.

E trist că peneliștii repetă greșelile trecutului și nu s-au asigurat să ia toate măsurile pentru sănătatea copiilor din România.” (sursa)

Articolul precedentBanca Mondiala prognozeaza o contractie de 5,7% a economiei romanesti in 2020. Deficitul va urca la 9,1%
Articolul următorCoronavirus România, 7 octombrie. Cel mai grav bilanț de până acum: Aproape 3.000 de infectări. Record de decese și la ATI