Coronavirus România, bilanț 7 octombrie. Autoritățile au anunțat miercuri un bilanț tragic. Avem cel mai mare număr de decese provocate de Covid-19 de la începutul pandemiei, dar și un un număr record de infectări.

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 2958 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, de departe cele mai multe de la începutul pandemiei. De asemenea, în ultimul raport sunt anunțate 82 de decese, un nou record negativ al deceselor raportate într-o singură zi. 17 decese nu sunt, însă, din ultimele 24 de ore, precizează autoritățile. Astfel, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 66 de decese.

Este un nou record și în cazul pacienților infectați la ATI: 612 români sunt în stare gravă.

Până astăzi, 7 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 142.570 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 111.564 de pacienți au fost declarați vindecați.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 553 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. (sursa)

Articolul precedentO nouă criză a vaccinurilor!
Articolul următorBogatii lumii au devenit si mai bogati in pandemie. Doua mii de miliardari au impreuna o avere de peste 10 trilioane de dolari