Prilej de scandal pentru o familie din cartierul bucureștean Titan după ce Marieta P. și-a prins soțul, Ticu P., cu ochii holbați pe Internet, uitîndu-se la site-uri cu programări pentru vaccinare, ziua în amiaza-mare.

„Am crezut că mor cînd l-am văzut“, spune Marieta P., care nu stătea bine cu sănătatea nici înaintea acestui incident. „Noi sîntem oameni cu frică de Dumnezeu, creștini ortodocși! Noi nu umblăm cu treburi din astea rușinoase! Dacă îl vedea cineva, dacă îl prindeau copiii?

Și măcar dacă ar fi încercat să mă mintă, să-mi zică că se uită la pornografie, dar nu, mi-a zis verde în față că încearcă să-și autosatisfacă nevoia de sănătate programîndu-se pentru vaccinul anti-COVID! Nici nu vreau să știu ce scîrboșenii are în istoria browser-ului. Cel mai probabil, filmulețe cu oameni care se vaccinează, doctori, documentație cu privire la vaccinuri.

Un lucru e clar, însă: în familia asta nu programează nimeni! Nu neapărat pentru că nu vrem, dar n-ați văzut ce greu e? A căzut și site-ul!“

sursa: catavencii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.