Atmosferă de delăsare astăzi, la Spitalul Județean din Oradea. În parcare, locurile destinate persoanelor cu handicap erau ocupate de oameni zdraveni, fizic, o autospecială a Ambulanței era blocată de un băiat care venise să livreze o pizza, înăuntru nu intra decât cine nu voia… Ce mai, veselie și voie bună.

Știm, nu e vina autorităților, e vina noastră că le votăm…, dar e totuși TREABA lor să se asigure că regulile sunt respectate!

Un singur semn doar, nebăgat în seamă de NIMENI, umbrește atmosfera de libertate!

Totuși, dacă s-ar găsi un șofer care să încerce să se conformeze, într-o parcare în care fiecare face ce vrea, ce așteaptă acest semn de la respectivul? Ce ar trebui să facă livratorul de pizza care se proptise în spatele ambulanței?

Direcția de zbor e cea oficială, din planurile de zbor? E cea observată de la sol? E după cum bate vântul? Greu de spus după lectura, chiar și aprofundată, a semnului.

Desigur, cel mai bun tratament e prevenția, așa că – probabil, cel mai bine e să nu aveți nevoie niciodată să parcați la Județean.

Articolul precedentStarea de alertă se prelungește. Avem nevoie și de declarații pe proprie răspundere!
Articolul următorDupă marele nimic care a fost Alianța Vestului ”decedată” între timp, Bolojan intră și în Alianța Apusenilor!