timesnewroman.ro: Succesul primului cip Neuralink implantat în creierul unui om i-a pus pe jar pe internauţi! Asaltat cu întrebări din toate ţările şi pe toate canalele social media, magnatul Elon Musk a ţinut să-i liniştească mai ales pe români.

„Da, e OK, ai voie să bei după ce-ţi implantezi cipul”, i-a asigurat Musk pe Benone din Găgeni, Marieta din Negru Vodă, Sănduţu din Miercurea Nirajului şi alţi 8 milioane de români care i-au scris după ce au citit despre cip în Cancan, Ştiripesurse sau ce citesc ei.

Potrivit agenţiei de PR a lui Musk, cei 8 milioane de curioşi au ţinut să precizeze că întreabă pentru un prieten, fiindcă ei nu beau niciodată, adică beau, dar numai ţuică de casă şi vin de buturugă, 100% naturale, făcute de unchieşu Fane fără niciun fel de aditivi, adică mă rog, maximum câteva kile de zahăr şi o aspirină pisată ca să ţină mai mult fără să se borşească. (sursa)

Articolul precedentWizz Air are cea mai mare bază aeriană din reţea în Bucureşti şi 20% din angajaţi sunt români. Ce a mai rămas ungar din compania aeriană? Media lunară a zborurilor este de 2.400 dinspre şi înspre Bucureşti şi 2.000 de la Budapesta
Articolul următorSubstanța extrem de periculoasă cu care s-a spălat femeia din Oradea a fost interzisă din 2007 în UE